Jubilarstævne 2022

Jubilarstævne 27 august på Antvorskov Kaserne

Hej alle, tak for en igen hyggelig dag, jeg vil her prøve at lave en lille ”dagbog” fra jubilarstævnet.

Så kom dagen vi har ventet på et helt år. Det traditionsbundne Jubilarstævne og Åbent hus. Dagen hvor mange møder op for at hilse og holde forbindelse.

Bestyrelsen mødte kl. 07:00 for at fordele opgaverne på dagen. Palle tog sig af baren, sammen med Vivi, Johnny tog foto, Valde var vores billede udad til, og skulle holde styr på alle fanerne Jørgen Blinaa var fanebærer for foreningen, og Anette tog sig af indskrivning af jubilarer og deltagere til frokosten.

Vi fik hurtigt oprettet KSN i den Nordlige ende af centerbygningen, i ly af regnen, hvor Anette fik styr på dem der havde tilmeldt sig, samt dem fra Gardehusarforeningerne, der lige havde brug for hjælp til at få sat tøjet rigtigt. Palle fik hurtigt oprettet et fremskudt FS-PKT, med medaljer, kaffe og en lille skarp, til dem der måtte have behov for dette.

Valde fik endelig styr på dem der skulle gå med faner, og det var nu tid til at deltage i paraden. Alt forløb efter planen.

Så var der lidt tid til at udforske kasernen, for dem der måtte have behov for dette, samt små sludre med de øvrige deltagere, både dem fra SJLR og GHR.

Der var god stemning i stuen, hvor bla. SJLR-årgang 1982 var mødt talstærkt op.

Det var nu tid til den årlige jubilar frokost, hvor vi denne gang var i Parolesalen, og fik serveret en sildemad med karrysalat og boeuf bourgognen, dertil en snaps og en øl, med efterfølgende kaffe.

Trods Præsidenten for gardehusarforeningens henstilling om ikke at holde tale, fik RC Jørn Christensen lov at holde en tale. Han nævnte hans spæde start på karrieren ved SJLR, og takkede begge foreninger for deres arbejde for at fastholde de gamle traditioner.

Så var det tid til at bryde op og komme hjem ad efter en rigtig god dag, med både nye men også gamle bekendtskaber.

Stort tillykke til alle Jubilarerne

Anette

Næstformand

Kilde/SJLR/GHR

Total Page Visits: 1704 - Today Page Visits: 2