Flagdag 2022

Flagdag for Danmarks udsendte – Vikingeborgen Trelleborg 🇩🇰

For andet år i træk afholdte Slagelse Kommune Flagdags-arrangement på Vikingeborgen Trelleborg, hvor veteraner og deres familier deltog. Her var taler af museumschef Anne-Christine Frank Larsen, Slagelse Kommunes borgmester Knud Vincents, samt chefen for Gardehusarregimentet, oberst Jørn Christensen. I sin tale fremhævede regimentschefen (RC) nuværende udsendte i Letland og kommende til Irak, veteranerne herhjemme samt de pårørende og den enorme støtte de udgør.

Ligeledes kunne RC takke Slagelse Kommunes veterankoordinator Heidi Anita, Veteranstøtten m.fl. samt de frivillige ildsjæle ved Gardehusarregimentets Veteran,- Panser- og Køretøjsforening, som altid tropper op med Hærens pensionerede køretøjer.

Traditionen tro blev der også uddelt børnemedaljer i Langhuset til de helt unge mennesker, som har oplevet at have en far eller mor udsendt

Fra Sjællandske Livregiments Soldaterforening deltog Fanebærer Jørgen Blinaa og bestyrelsesmedlem Brian Hvid, samt Johnny Petersen/presse SJLR.

Tekst/GHR/SJLR/Foto/SJLR/GHR/Hans Munch

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.